Bent u ook op zoek naar ?

Bent u ook op zoek naar
?

Zonder schouw of gas

Bio-ethanol haard ·
Echt vuur, nu ook bij uw thuis!

Wilt u ook genieten van echt haardvuur, maar heeft u geen schouw of gasleiding? De bio-ethanol haard van BIO-O! biedt de oplossing! Geen rook, geen roet, geen schadelijke uitstoot, zodat u ze kunt plaatsen waar u maar wilt.
Benieuwd naar meer?

Waarom kiezen voor een bio-ethanol haard van BIO-O!

Kom meer te weten over het volledig automatische BIO-O! haardsysteem op bio-ethanol en ontdek waarom we deze bio-ethanol haard een echte haard noemen.

Volledig elektrisch gestuurd

BIO-O! is uitgerust met een automatische ontsteking. Met een druk op de knop kunt u genieten van het gezellige vuur van uw biohaard. De brandstof wordt automatisch aangezogen dus u hoeft niet manueel bij te vullen. Een reservoir brandt tot 20 uur lang.

Mooie haardlook

De ultrafijne lijnbrander staat mooi opgesteld in een keienpartij naar keuze. Dit geeft een echt haardbeeld zoals we gewoon zijn bij een gashaard.
Dit staat ook mooi als de bio-ethanol haard niet brandt.

Veiligheid

De voorraad biobrandstof staat gescheiden opgesteld van de brander. De verbranding wordt gemonitord door een microcomputer. De bio-ethanol haard voldoet aan de CE standaard, maar gaat op het vlak van veiligheid nog verder. Wat er vrijkomt bij het branden van bio-ethanol, lees je hier.

Mooi te integreren

De sfeerhaard is zeer eenvoudig te plaatsen.  Hang of zet het toestel op zijn plaats, stekker in het stopcontact, slang aan het vatje en klaar. Druk op de startknop en geniet van uw haardvuur bij uw thuis. Het is echt zo simpel.
Je kan een bio-ethanol haard op verschillende manieren inbouwen, wat past er bij jou?

Wat onze klanten vinden van ons product

Klantervaringen

"Super tevreden over onze nieuwe haard. De donkere winteravonden worden een heel andere belevenis. Wij kijken elke dag uit naar de avond om gezellig in onze zetel te kunnen gaan zitten."
Marijke V.
Vosselaar
"We zijn al jaren tevreden gebruiker van de gezellige open haard van BIO-O!. We genieten van de sfeer en warmte van “echt vuur”, aangedreven door bio-ethanol. Een aanrader voor iedereen die van een huis een gezellig thuis wil maken.”
Leo L.
Mechelen
"Genegenheid, warmte en gezelligheid. Meer heb je niet nodig in deze tijden."
Veronique G.
Tongeren
"Wij zijn super content met onze haard. Het is warm en gezellig en geeft sfeer in de living."
Rudy B.
Tessenderlo
"Sinds augustus 2019 hebben wij een haard van BIO-O! in onze woning. Naar zeer grote tevredenheid werd de kast op maat gemaakt en geplaatst. Op advies van jullie verdeler alleen maar gebruik gemaakt van bio-ethanol van uw bedrijf."
Maria L.
Nederland
"Mijn thuis is waar mijn BIO-O! vuur gezellig brandt...!"
Simone P.
Kessel-Lo
"We zijn tevreden met de plaatsing van onze bio-ethanol haard. We hadden in het begin getwijfeld voor de aankoop i.v.m. de geur die vrijkomt, maar deze stoort zo goed of niets. Door het plaatsen van de haard konden we nog een extra kast boven het vuur plaatsen wat anders niet mogelijk was."
Bart DB
Kluisbergen

Nu ook echt haardvuur bij uw thuis, op een manier die bij u past.

Laat u inspireren...

Met een bio-ethanol haard van BIO-O! heeft u vrijheid. U kunt de haard op oneindig veel verschillende manieren inbouwen.
Hieronder een kleine greep uit eerder gerealiseerde projecten.

Met bio-ethanol haarden van BIO-O!, Nu ook vuur bij uw thuis

Kies voor de bio-ethanol haarden van BIO-O!

Daar er geen technische kennis vereist is, kan u samenwerken met een partner naar uw keuze voor de realisatie van uw haardidee.  Maak uw haardidee concreet en configureer uw haard passend in uw ontwerp.  Stuur uw configuratie door en ontvang uw offerte. Bestel met een gerust hart uw BIO-O!, u kan rekenen op onze diensten, met meer dan 10 jaar ervaring, voor de begeleiding van uw project. Wij bezorgen uw bio-ethanol haard bij uw partner en zorgen voor de juiste begeleiding bij de realisatie van uw project, veilig en correct.

BEZOEK ONS

Bezoek een van onze showrooms

BEL ONS

+32 (0)495 79 72 64

ContactEER ONS

contact@bio-o-fire.com