Bent u ook op zoek naar ?

Bent u ook op zoek naar
?

Zonder schouw of gas

Bio-ethanol haard ·
Echt vuur, nu ook bij uw thuis!

Wilt u ook genieten van echt haardvuur, maar heeft u geen schouw of gasleiding? De bio-ethanol haard van BIO-O! biedt de oplossing! Geen rook, geen roet, geen schadelijke uitstoot, zodat u ze kunt plaatsen waar u maar wilt.
Benieuwd naar meer?

Waarom kiezen voor een bio-ethanol haard van BIO-O!

Kom meer te weten over het volledig automatische BIO-O! haardsysteem op bio-ethanol en ontdek waarom we deze bio-ethanol haard een echte haard noemen.

Volledig elektrisch gestuurd

BIO-O! is uitgerust met een automatische ontsteking. Met een druk op de knop kunt u genieten van het gezellige vuur van uw biohaard. De brandstof wordt automatisch aangezogen dus u hoeft niet manueel bij te vullen. Een reservoir brandt tot 20 uur lang.

Mooie haardlook

De ultrafijne lijnbrander staat mooi opgesteld in een keienpartij naar keuze. Dit geeft een echt haardbeeld zoals we gewoon zijn bij een gashaard.
Dit staat ook mooi als de bio-ethanol haard niet brandt.

Veiligheid

De voorraad biobrandstof staat gescheiden opgesteld van de brander. De verbranding wordt gemonitord door een microcomputer. De bio-ethanol haard voldoet aan de CE standaard, maar gaat op het vlak van veiligheid nog verder. Wat er vrijkomt bij het branden van bio-ethanol, lees je hier.

Mooi te integreren

De sfeerhaard is zeer eenvoudig te plaatsen.  Hang of zet het toestel op zijn plaats, stekker in het stopcontact, slang aan het vatje en klaar. Druk op de startknop en geniet van uw haardvuur bij uw thuis. Het is echt zo simpel.
Je kan een bio-ethanol haard op verschillende manieren inbouwen, wat past er bij jou?

Nu ook echt haardvuur bij uw thuis, op een manier die bij u past.

Laat u inspireren...

Met een bio-ethanol haard van BIO-O! heeft u vrijheid. U kunt de haard op oneindig veel verschillende manieren inbouwen.
Hieronder een kleine greep uit eerder gerealiseerde projecten.

Met bio-ethanol haarden van BIO-O!, Nu ook vuur bij uw thuis

Kies voor de bio-ethanol haarden van BIO-O!

Daar er geen technische kennis vereist is, kan u samenwerken met een partner naar uw keuze voor de realisatie van uw haardidee.  Maak uw haardidee concreet en configureer uw haard passend in uw ontwerp.  Stuur uw configuratie door en ontvang uw offerte. Bestel met een gerust hart uw BIO-O!, u kan rekenen op onze diensten, met meer dan 10 jaar ervaring, voor de begeleiding van uw project. Wij bezorgen uw bio-ethanol haard bij uw partner en zorgen voor de juiste begeleiding bij de realisatie van uw project, veilig en correct.

BEZOEK ONS

Bezoek een van onze showrooms

BEL ONS

+32 (0)495 79 72 64

ContactEER ONS

info@bio-o-fire.com